Generálkivitelezés - Családi- és társasházak építése, átalakítása, bővítése

Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Vállaljuk családi- és társasházak, nyaralók, borospincék, irodák stb. komplett generálkivitelezését, garanciával, megtekinthető referenciákkal. Átalánydíjas szerződést kötünk, ami azt jelenti, hogy a műszaki tervdokumentáció egészére adunk egy kerek egész költségvetést, semmiféle szükséges pót/mellékmunkáért nem számolunk fel további költséget, és ezt írásban rögzítjük. A munka teljes bekerülési költsége így a gyakorlati tapasztalatok alapján kisebb, az átfutási idő pedig lényegesen rövidebb lesz, mintha az építtető próbálná meg összehangolni az egyes vállalkozók, anyagbeszállítók, fuvarozók stb. tevékenységét. Saját fizikai létszámmal (kőműves, ács, festő), és évek óta összeszokott alvállalkozó brigádokkal (elektromos, gépész, burkoló) rendelkezünk.

Tájékoztató jellegű adatok

Egy családi ház kivitelezése szerkezetkészre 6-10 hét, kulcsrakészre 4-9 hónap, bonyolultságtól és szintszámtól függően. Egy alapfelszereltségű családi ház ára 140-150, társasház esetén 130-140 E Ft/m2 (+Áfa). Igény esetén vállaljuk a szükséges ügyintézést is: hatóságok, közművek, engedélyek stb. Az ár tartalmazza az energetikai tanúsítvány elkészítését is. Cégünk Felelős Műszaki Vezetője én vagyok.

AKCIÓ! Ha május 31-ig nálunk rendeli meg családi házát, a statikai és a gépészeti kiviteli terveket most ingyen elkészítjük! A teljesítés határidejét kötbér terhe mellett vállaljuk! Az elvégzett munkákra 5 év, a tartószerkezetekre és a szigetelésekre 15 év garancát vállalunk


Generálkivitelező.net kezdőlap | Oldaltérkép | Telefon: +36 30/ 398-54-20 | Email: tovari@megatrav.hu